FAQ

Leder du efter svar? Så er du kommet til rette sted.

Hvis du ikke kan finde svaret her, så bare spørg direkte på info@stockondeals.com

Hvis dit spørgsmål har en høj grad af relevans for andre, vil vi også tilføje svaret her som en del af vores FAQ.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden afhænger af leverandøren. Den forventede leveringstid er 1-4 dage.

Kan jeg som offentlig virksomhed købe vha. EAN-nummer?

Det kan du selvfølgelig godt!

Hvordan kan jeg returnere, hvis jeg fortryder et køb?

Da dette er en rendyrket shop for virksomheder, er der ingen fortrydelsesret på køb af varer. Hvis produkterne fx er beskadiget ved modtagelse er det en anden sag. Og i så fald skal du kontakte os direkte.

Hvem køber jeg produkterne af?

StockonDeals bakkes op af en stribe leverandører og forhandlere, som sikrer dig høj kvalitet til skarpe priser. Du køber direkte fra leverandører gennem StockonDeals. Juridisk set hverken ejer eller opbevarer StockonDeals produkterne. Vi er kun facilitator for handlen og håndterer processen.

Er der garanti på produkterne?

Vores garantiregler er de gældende hos den enkelte leverandør og kan være afhængige af produktet og/eller produkttypen. Kontakt os venligst direkte på support@stockondeals.dk, hvis du har specifikke spørgsmål.

Hvordan får jeg fat på supporten?

Du kan fange supporten på support@stockondeals.dk eller på telefonnr. 69138101

Hvorfor vises priser uden moms?

StockonDeals er målrettet mod virksomheder og derfor vises priserne uden moms. For at gøre det så brugervenligt som muligt, har vi dog også valgt at vise priserne inklusiv moms under hvert produkt (med småt i parentes), som en ekstra service.

Hvorfor er dele af indholdet på engelsk? (fx produktbeskrivelser)

Ift. produktteksterne skyldes det, at vi arbejder med en central engelsksproget produktdatabase, der leverer billeder og specifikationer på produkterne. Det giver os bedre mulighed for at sikre at produktinformationen fra vores leverandører er ensrettet og muliggør, at vi kan have et massivt sortiment - som i øvrigt altid er på lager! Vi bestræber os på, at alt øvrigt indhold er oversat til dansk, selvom selve markedspladsen på stockondeals.com udelukkende er på engelsk for at ramme det brede europæiske marked.